Wędliny
Nasze wyroby wędliniarskie łączą
w sobie tradycyjne, sprawdzone receptury z nowoczesnymi metodami produkcji. Pierwsze
skrzypce gra tu również doskonała jakość mięsa - wszak to ono jest głównym
składnikiem wszystkich naszych wyrobów. Rozbiór mięsa i przetwórstwo wędlin w
PCD Salami stoją na najwyższym poziomie, czego mogą nam pozazdrościć inne
zakłady mięsne.
Zakłady PCD Salami wyposażone są
w nowoczesne urządzenia usprawniające procesy produkcji i tym samym
zwiększające moce przerobowe. Posiadamy wdrożony system HACCP oraz uprawnienia
do handlu z krajami Unii Europejskiej.
Od lat doskonały smak naszych
szynek i wędlin doceniają mieszkańcy Podhala i wielu innych regionów Polski.
Nasze wędliny wyróżniają się smakiem, oraz jakością, ponadto produkowane są z mięsa jako głównego składnika, bez dodatków substytutów mięsa takich jak MOM lub Bader.