Wędliny

Wędliny
W 2009 roku, wraz z dynamicznym rozszerzeniem zakresu działalności firmy, uruchomiliśmy Zakład Produkcji Wędlin.

Nasze wyroby wędliniarskie łączą w sobie tradycyjne, sprawdzone receptury z nowoczesnymi metodami produkcji. Pierwsze skrzypce gra tu również doskonała jakość mięsa - wszak to ono jest głównym składnikiem wszystkich naszych wyrobów. Rozbiór mięsa i przetwórstwo wędlin w PCD Salami stoją na najwyższym poziomie, czego mogą nam pozazdrościć inne zakłady mięsne.

Zakłady PCD Salami wyposażone są w nowoczesne urządzenia usprawniające procesy produkcji i tym samym zwiększające moce przerobowe. Posiadamy wdrożony system HACCP oraz uprawnienia do handlu z krajami Unii Europejskiej.

Od lat doskonały smak naszych szynek i wędlin doceniają mieszkańcy Podhala i wielu innych regionów Polski.

Nasze wędliny wyróżniają się smakiem, oraz jakością, ponadto produkowane są z mięsa jako głównego składnika, bez dodatków substytutów mięsa takich jak MOM lub Bader.

Zobacz nasze produkty